exike's FotoPage

By: exike amunx

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 5-Nov-2008 08:34 Email | Share | | Bookmark
:: FROM REFLECT ::

:: teaser je aku letak sini.. yang selebihnya ade kat http://reflectcreation.fotopages.com ... enjoiiiii...






Saturday, 25-Oct-2008 18:14 Email | Share | | Bookmark
// SUPER SERIES @ MOTOGP //



:: tak banyak tp leh tgk kat http://reflectcreation.fotopages.com ... tata


Tuesday, 7-Oct-2008 08:15 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS BERBUKA PUASA bersama abang SEGORA... hehehee

// sori kengkawan... lambat upload la... enjoi...





















Tuesday, 26-Aug-2008 13:40 Email | Share | | Bookmark
compile AUGUST.. 2008...

// aku mengalami syndrom malas nak edit lepas amik gamba.. malas nak godek... malas nak upload hahahaha.. banyak sangat keje hehehe.. banyak trip aku august nih... tp kekurangan gear yang sempoi membuatkan aku rasa nak kene beli ahahaha.. akibat banyak tak guna tripod, gamba aku banyak blur.. hampeh... enjoi.. balance leh tgk kat http://reflectcreation.fotopages.com <<< yang ni teaser jek... hehehe...







Friday, 1-Aug-2008 14:09 Email | Share | | Bookmark
// PANAS DARI KUANTAN //

// asik bz ntah bile nak up gamba... harini luangkan kejap masa... untuk tatapan kengkawan... pix dari roadtour EDUWEB kat kuantan... 21 ni kat jempol, nsdk... then 30 putrajaya... maka banyak la gamba yang aku malas nak edit hehhahaha.. ni testing pakai d200 panassssss lagik... cuma ketibaan beberapa lens yang aku tunggu tak sampai membuatkan aku semakin jelak ngan selangor photographer... servis teruk jugak... cuma lens aku bukan macam lens OTAI OTAI semua hehehe.. sekian... enjoi...







// ni dari http://reflectcreation.fotopages.com ... aku letak je skali kat sini...








// last pix ni aku paling suke...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net